Valtaosa netin käyttäjistä hakee asioita eri hakukoneiden kautta, mutta Google on näistä käytetyin.

Hakukonemarkkinointi nostaa verkkosivustosi näkyvyytää hyvin tehtynä huimasti, mutta myös hakukoneoptimoinnilla on tärkeä merkitys orgaanisen näkyvyyden kannalta. Toteuttaessamme Google markkinointia, teemme hakusanakartoituksen, optimoimme sivuja tai kerromme sinulle mitä pitää tehdä, jos haluat tehdä tämän itse.

Google ADS – mainontaa voi tehdä itse, mutta mikäli osaamista tai aikaa ei ole riittävästi, kannattaa tämä ulkoistaa.

Google Ads -mainonnassa on kolme eri hakutyyppiä:
  1. Broad match eli laaja haku
  2. Phrase match eli ilmaisuhaku
  3. Exact match eli tarkka haku

Laajaa hakutyyppiä kannattaa käyttää, kun haluat mainoksesi näkyvän useillä eri hakutermeillä. Tarkkaa hakua, kun haluat mainoksesi näkyvän hakulausekkeilla.Ilmaisuhakua on näiden välimuoto, ei liian laaja, eikä liian suppea. Yleensä laajalla hakutyypillä aloittaminen tuo parhaan lopputuloksen, koska silloin saadaan selville, millaisia ja mitä eri hakusanoja tai synonyymejä asiakkaat käyttävät.

Jatkuva tulosten analysointi vie pikkuhiljaa kohti tarkempia hakutyyppejä. Näin saat avainsanoista maksimaalisen ROI:n irti pitkällä tähtäimellä. Usein tarkoista, hyvistä sanoista kannattaa maksaa enemmän, koska niiden kannattavuus on tiedossa. Tuloksien jatkuva analysointi vie kohti tarkempia hakutyyppejä, joskus se vaatii aikaa, mutta näin saat avainsanoista maksimaalisen tuoton pitkällä tähtäimellä. Hakusanoilla on hintansa, ja hyvistä sanoista kannattaa maksaa enemmän, kosk aniiden kannattavuus on tiedossa. Jotkin hakusanat voivat olla yllättävän arvokkaita. Negatiiviset avainsanat kannattaa myös yhdistää, koska näin estät mainoksen näkymisen tiettyjä termejä sisältävien hakujen yhteydessä.

Hakusanamainonta on pitkäaikaista markkinointia, mutta voidaan myös tehostaa jonkin tuotteen tai palvelun hetkellistä näkyvyytää. Yleensä hakusanamainonnalla haetaa sivustolle enemmän liikennettä, tai yhteydenottoja liikeeseen.

Mikäli haluat kuulla lisää Google ADS mainonnasta ja tarjouksen ota yhteyttä.

Olet varmaan huomannut käyttäessäsi Googlea ja etsiessäsi tiettyjä tuotteita, tarjoaa google sinulle liudan samankaltaisia tuotteita, eriverkkokaupoista? Kuinka saat verkkokauppasituotteet näin esille? Me voimme auttaa sinua tässäkin.