Innovaatioseteli yrityksesi kehityksen tukena

Olemme Business Finlandin Innovaatiosetelin palveluntarjoaja.

Autamme sinua hakemaan innovaatioseteliä ja käymään läpi onko meillä osaamista tuote- tai palveluideasi kehittämiseen. Autamme sinua luomaan liiketoimintaasi uusia malleja liiketoimintasi kasvun tueksi.

Innovaatioseteli

Innovaatiosetelissä avustuksen määrä on 5 000 euroa ja 100 % ostettujen palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä. Voit käyttää tämän summan ostaaksesi palveluita yhdeltä palveluntarjoajalta. Yrityksesi voi saada setelin vain kerran.

Avustus maksetaan yrityksellesi sen jälkeen, kun olet hyväksynyt palveluntuottajan toimittaman työn ja maksanut tämän palkkion. (lähde: Business Finland)

Me autamme sinua jo hakemuksen tekemisessä.

Hae innovaatioseteliä, kun yritykselläsi on uusi tuote- tai palveluidea, joka on suunnattu kansainvälisille markkinoille ja johon liittyen:

  • Haluatte selvittää idean kehityskelpoisuutta, käytettävyyttä tai markkinakelpoisuutta esimerkiksi demojen, prototyyppien, testauksen ja kokeilujen avulla
  • Tarvitsette ulkopuolisen asiantuntijan näkemystä, tietoa tai osaamista esimerkiksi lausuntoa, arviota tai testaus- ja mittauspalvelua
  • Kaipaatte tukea patentteihin, mallisuojiin tai tavaramerkkeihin liittyen esimerkiksi selvityksiin uutuus-, patentoitavuus- tai toiminnanvapaustutkimuksiin tai apua näiden hakuprosessiin
  • Haluatte hyödyntää tieteen ja tutkimuksen tuloksia liiketoiminnan kehittämisessä esimerkiksi tutkimustulosten arviointiin ja hyödyntämiseen liittyvät palvelut
  • Teillä on tuotteeseen tai palveluun liittyvä ongelma, jonka ratkaisemiseen tarvitsette apua esimerkiksi tuote-, palvelu- tai muotoilustrategian valmistelu

(Lähde: Business Finland, innovaatioseteli)

Autamme muun muassa seuraavissa

Kartoitamme verkkosivujen ja verkkokauppojen kehittämistä varten tarvittavat toimenpiteet ja testaamme palveluideaa. Selvitämme prototyyppiä varten tarvittavat kokonaisuudet ja tuotamme prototyypin.

Pitkällä palveluliiketoiminnan kokemuksella autamme kehittämään ideaa ja tekemään kartoituksia sekä selvitystyötä. Saatte ulkopuolisen näkemyksen ja avun kehittämisen tueksi.

Matkailualanpalveluiden kehittämiseen meiltä löytyy eritysosaamista, oli kyse uuden tuotteen suunnittelusta tai vanhan uudistamisesta. Digitaalisten palveluiden rakentamisesta palvelun ympärille.

Onko mielessä sovellus, johon tarvitsette näkemystä ja apua suunnittelussa. Asiantuntemuksemme sovelluskehityksessä auttaa löytämään parhaat toteutustavat ja miettimään ansaintamallia sovellukselle.

Pystymme toteuttamaan kehittämistä ja prototyyppiä sovelluksesta, tai sovelluksen palvelumuotoilua.