Teemme ammattitaidolla ja innolla erilaisia kehittämistoimia yrityksille.

Yritys voi tarvita välillä täysin ulkopuolista tarkastelua kehittyäkseen, apu ja ideointi auttaa avaamaan yrittäjän omia ajatussolmuja ja mahdollistaa idean muotoilun loppuun saakka.

Pystyt ostamaan meiltä apua yrityksesi kehittymisen tueksi muun muassa palvelumuotoiluun, tuotekehitykseen, hankesuunnitteluun ja hankekartoitukseen. Yrityksen sparraukseen ja kehittämistoimenpiteiden tueksi. Teemme hyvin erilaisia projekteja matkailualanyrityksistä digitaalisten palveluiden tuotteistamiseen ja ratkaisumallien löytymiseen. 

Tunnemme laajasti maaseutualueiden hankemahdollisuudet, vaikka toimimmekin valtakunnallisesti niin fyysisesti sijaitsemme mm. Savonluotsi Leaderin alueella ja Etelä-Savon alueella.

Ole rohkeasti matalalla kynnyksellä yhteydessä ajatuksesi ja tarpeesi kanssa. Mikäli meiltä ei löydy osaamista asiasi kanssa, niin pystymme suosittelemaan sopivaa osaajaa.

Kehittämis- ja asianatuntijapalvelut

Yritystoiminnan kehittämistoimenpiteiden valmistelu on aloittavalle sekä toimivalle yritykselle kehittämistoimenpiteisiin. Liiketoiminta- ja kehittämissuunnitelman laatimiseen sekä avustusten ja muiden rahoitusten hakemisen edellytysten selvittämiseen.

Tuotteen ja uuden idean sparraus ja kehittäminen

Mikäli pohdit tuotteistamista ja tuotteesi tai palvelusi tuotteistamista saat meiltä apua tuotteen läpikäyntiin ja mahdollisiin markkina-analyyseihin ja kartoituksiin.

Selvitykset ja suunnitelmat

Saat meiltä markkinakartoituksia, -suunnitelmia, markkinointisuunnitelmia ja kehitystoimenpiteitä. Hinnoittelu apua ja hintakartoituksia.