Teemme ammattitaidolla ja innolla erilaisia kehittämistoimia yrityksille.

Kehityspalvelut yrityksesi tulevaisuuden turvaamiseksi

Toisinaan yrityksen suurin kasvun este on kyvyttömyys nähdä omat vahvuutensa ja heikkoutensa objektiivisesti. Tarjoamme ulkopuolisen, mutta osaavan näkökulman auttaaksemme sinua avaamaan ajatuksesi ja tuomaan ideoitasi valmiiksi asti.

Miten voimme auttaa?

  1. Palvelumuotoilu ja tuotekehitys: Autamme muotoilemaan palvelusi tai tuotteet siten, että ne vastaavat markkinan tarpeisiin optimaalisesti.
  2. Hankesuunnittelu ja -kartoitus: Tunnemme laajasti maaseutualueiden hankemahdollisuudet ja autamme sinua navigoimaan niiden keskellä.
  3. Sparraus ja neuvonta: Kokeneet asiantuntijamme tarjoavat tukea ja neuvontaa yrityksen kehittämiseen liittyen, oli kyse sitten aloittavasta tai pitkään toimineesta yrityksestä.

Vaikka toimimme valtakunnallisesti, meillä on vahvat juuret maaseutualueilla, erityisesti Savonluotsi Leaderin ja Etelä-Savon alueilla.

Erityisosaamista monilla aloilla

Olipa yrityksesi toimiala matkailu, digitaalisten palvelujen tuotteistus tai jokin muu, olemme valmiita auttamaan. Ei ole projektia liian suurta tai pientä, ja jokaiseen toimeksiantoon suhtaudumme samalla innolla ja ammattitaidolla.

Miksi valita meidät?

  1. Kokonaisvaltaiset Palvelut: Tarjoamme apua yrityksen liiketoiminnan ja kehittämissuunnitelmien laatimisesta avustusten ja muiden rahoitusten hakemiseen.
  2. Ideoiden Sparraus: Autamme sinua tunnistamaan ja kehittämään tuotteidesi tai palveluidesi potentiaalin.
  3. Markkina-analyysit ja Hinnoittelu: Tarjoamme laadukkaita markkinakartoituksia, hinta-analyyseja sekä markkinointisuunnitelmia, jotka auttavat sinua ymmärtämään markkinaa paremmin.

Ota rohkeasti yhteyttä, ja katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa yritystäsi kasvamaan ja menestymään. Ja mikäli emme pysty tarjoamaan tarvitsemaasi osaamista, ohjaamme sinut luotettavien kumppaneidemme luokse.