Mikä sosiaalinen media?

Miten voitte myydä Sosiaalisen medina palveluita, kerran teillä ei ole itsellä somekanavia.

Totta, meillä ei ole Facebook sivua tai Instagramia. Tämä johtuu puhtaasti siitä, että haluamme käyttää aikamme asiakaidemme kanaviin. Päivitämme ja ylläpidämme muiden yritysten kanavia, joten se aika on asiakkaalle arvokkaampaa, kun meidän näkyminen somessa. Varmasti jossain vaiheessa laitamme kanavat pystyyn, kun saamme lisää käsiä tekemään hommia.

Sinun sosiaalinen media on tärkeämpi.

Laitamme osaamisemme sinun kanavien kehittämiseen ja tiedätkö saavasi kaiken hyödyn jo nyt irti? Meidän kuuluu olla kokoajan askeleen edellä ja autamme sinua kehittämään yrityksesi sisältöä, sekä brändiä.

Some-julkaisut

Teemme kanssasi yhdessä sisältöstrategian jonka mukaan luomme myös sisällöntuotantoa. Mikäli sinulla ei ole sosiaalisen median strategiaa on aika luoda tämä. Käytönnössä määrittelemme teemat, sisällöt, tavoitteet ja mittarit sekä käytännöt julkaisuihin ja ylläpitoon. Voimme tehdä kanssasi ylläpitoa tai luoda sinulle mallin tätä varten.

Facebook-mainonta

Nykyaikana Facebook-mainonta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tavoittaa tehokkaasti kohderyhmät kustannustehokkaasti ja oikea-aikaisesti. Maksettu mainonta Facebookissa on tärkeää, koska julkaisuillasi et tavoita kaikkia tykkääjiä tai kohderyhmiä. Facebook-mainonnan mainosformaatit ja kampanjamuodot käy käyttäjädataan perustuvat kohdistusmahdollisuudet  mahdollistavat tuloksenmarkkinoinnin. Hyödynnätkö verkkokauppasi uudelleen markkinoinnissa? kuluttajamarkkinoinnissa tai yritysmarkkinoinnissa?

Instagram-mainonta

Kyseessä on visuaalinen tarinankerronta, brändin ja tunnettavuuden rakentaminen sekä liiketoiminnan kasvattamisen. Mobiilikäyttäjiä on suomessa yli 89% verkon käyttäjistä. (lähde: tilastokeskus). Instagram mainonta hallitaan samoin kuin Facebook mainonta, mainoshallinnasta. Facebookin ja instagramin integrointi nopeuttaa tiettyjä mainostyyppejä, koska ne voi jakaa molemmissa kanavissa. Instagramin yksi parhaita puolia on orgaaninen näkyvyys ja sen hyödyntäminen mainonnassa. Haluatko tietää lisää miten tämä toimii?