Mikä sosiaalinen media?

Some-julkaisut - Rakenna tehokas sisältöstrategia

Etkö ole varma, mistä aloittaa sosiaalisen median kanssa? Yhdessä määrittelemme tehokkaan sisältöstrategian, joka sisältää teemat, sisällöt, tavoitteet, mittarit ja käytännöt.

Tarjoamme myös sisällöntuotantoa, ja voimme auttaa ylläpidossa tai antaa sinulle mallin itsenäiseen työskentelyyn.

Facebook-mainonta - Tavoita oikeat ihmiset oikeaan aikaan

Facebook-mainonnan monipuolisuus mahdollistaa kohderyhmien tehokkaan ja kustannustehokkaan tavoittamisen. Maksettu mainonta on välttämätöntä, jotta voit tavoittaa laajemman yleisön.

Kohdista mainoksesi käyttäjädataan perustuen ja saavuta parhaat tulokset. Olemme täällä auttamassa, olipa kyseessä verkkokaupan uudelleenmarkkinointi, kuluttajamarkkinointi tai yritysmarkkinointi.

Instagram-mainonta - Tarinoi, rakenna ja kasvata

Instagram on alusta visuaaliselle tarinankerronnalle ja brändisi rakentamiselle. 

Yli 89% suomalaisista mobiilikäyttäjistä on verkossa (lähde: tilastokeskus). Hyödynnä Instagramin orgaanista näkyvyyttä mainonnassasi ja tavoita yleisösi molemmissa kanavissa, Facebookissa ja Instagramissa. Etkö ole varma, miten se toimii? Olemme täällä auttamassa.

Räätälöityjä ratkaisuja ja tehopaketteja sosiaaliseen mediaan

Etsitkö räätälöityjä ratkaisuja tai välitöntä tehoboostia sosiaalisen median kanavillesi? Me ymmärrämme jokaisen yrityksen ainutlaatuiset tarpeet ja olemme suunnitelleet palvelumme niiden mukaan.

Tarjoamme sekä täysin räätälöityjä sosiaalisen median strategioita että valmiiksi mietittyjä tehokkaita paketteja. Nämä paketit on suunniteltu erityisesti tuomaan kasvua liiketoimintaasi nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Olitpa suuri yritys tai pienyrittäjä, meidän palvelumme on optimoitu tuottamaan tuloksia. Hyödynnä asiantuntijoidemme osaamista ja näe kuinka sosiaalinen media voi viedä liiketoimintasi uusiin ulottuvuuksiin.

SomeBoosti 30

Haluatko räätälöidyn 30 päivän suunnitelman sosiaalisen median menestykseesi? Perustuen haastatteluun ja kartoitukseemme, laadimme sinulle kuukausikalenterin. Siinä on valmiiksi määritelty julkaisuideat, oikeat avainsanat ja kuvaehtotukset. Anna yrityksesi loistaa somessa ilman stressiä!
300
150
  • Räätälöity julkaisusuunnitelma: 30 päivän tehokas ja kohdennettu julkaisukalenteri yrityksesi tarpeisiin.
  • Avainsana-analyysi: Optimoidut avainsanat, jotka parantavat näkyvyyttäsi ja tavoittavat oikean yleisön.
  • Kuvaehdotukset: Visuaaliset ideat, jotka tekevät julkaisuistasi houkuttelevia ja ammattimaisia.
  • Sisältöstrategia: Selkeät ohjeet ja vinkit sisällön luomiseen, joka resonoi yleisösi kanssa.
  • Markkinainsightit: Näkemykset ja suositukset, kuinka hyödyntää sosiaalisen median trendejä ja mahdollisuuksia.
-50% Lokakuun

SocialFlow Boost

Sosiaalisen median markkinoinnin avainpaketti. Haluatko näkyvyyttä, vaikuttavuutta ja tuloksia sosiaalisessa mediassa ilman ylimääräistä vaivaa? Me tarjoamme sinulle ratkaisun. Ulkoista sosiaalisen median markkinointisi meille, ja keskity siihen, missä sinä olet parhaimmillasi.
% 35
  • Asiantuntevan sisällöntuotannon, joka resonoi kohdeyleisösi kanssa.
  • Jatkuvan seurannan ja analysoinnin, jotta tiedät mitä kanavissasi tapahtuu.
  • Kustannustehokkaan ja vaikuttavan läsnäolon sosiaalisen median kanavissa.
  • Markkinointi Facebook, Instagram ja TikTok
Miksi emme näy sosiaalisessa mediassa, mutta tarjoamme siihen palveluita?

On totta, ettet löydä meitä tällä hetkellä suosituimmista somekanavista, kuten Facebookista tai Instagramista. Tämä on tietoinen valintamme. Haluamme varmistaa, että keskitymme sataprosenttisesti asiakkaidemme sosiaalisen median strategioihin ja sisältöön. Jokainen hetki, jonka käytämme työskennellessämme, on investoitu suoraan asiakkaan menestykseen somessa.

Asiakkaamme ovat etusijalla

Uskomme, että asiakkaidemme sosiaalisen median läsnäolo on tärkeämpää kuin oma näkyvyytemme. Miksi? Koska te, asiakkaamme, olette syy siihen, miksi olemme täällä. Haluamme varmistaa, että kanavasi ovat optimoituja, aktiivisia ja tuottavat tulosta.

Oletko valmis ottamaan sosiaalisen median haltuun?

Meillä on syvällistä osaamista ja ymmärrystä siitä, kuinka rakentaa tehokasta ja merkityksellistä sisältöä. Kysymys kuuluu: Oletko valmis ottamaan kaiken irti sosiaalisesta mediasta yrityksesi hyväksi? Ota yhteyttä, ja autamme sinua nostamaan yrityksesi brändin seuraavalle tasolle.