Verkkosivu on yrityksesi virtuaalinen koti ja toimitila. Verkkosivusi tekevät ensivaikutelman moneen asiakkaaseen, ja vaikuttaa ostopäätökseen.

Hyvin suunniteltu verkkosivu ja selkeä sivu nopeuttaa ostopäätöstä, tuo sinulle liidejä ja herättää tunteita. Verkkosivusi voi olla myös isommassa organisaatiossa teidän kotipesä, josta pääsette työntekijöiden kanssa käsiksi nopeasti sisäisiin viestintäkanaviin ja muihin toimintoihin.

Kun verkkosivuja lähdetään uudistamaan tai luomaan kokonaan uutta, käymme läpi mitä verkkosivuilta halutaan, mihin kysymyksiin niiden tulee vastata ja mitä lisäarvoa ne tuovat yritykselle? Verkkosivut ovat todella monikäyttöiset, mutta yrityksen hyödyntävät verkkosivujen potentiaalia jopa liian vähän.

Me toteutamme verkkosivut yrityksen tarpeiden mukaisesti alusta saakka, asiakas osallistuu sivuston suunnitteluun ja pääsee seuraamaan sivuston valmistumisen etenemistä. Ennen julkaisua sivut käydään läpi vähintään kahdesti ja tehdään tarvittavat muutokset. Rakennamme sivuston niin, että saavutettavuus on huomioitu, hakukoneoptimointi on aloitettu.

Sivustosta tehdään visuaalinen suunnitelma ensin, tässä suunnittelemme asiakkaan käyttökokemus ja käyttöliittymä.

Hinnoittelumme ja paketit

Ylläpito

Suppea
35 Kuukausi
  • Tekninen ylläpito
  • Sivuston tekninen päivittäminen

Ylläpito

Laaja
65 Kuukausi
  • Tekninen ylläpito
  • Sivuston tekninen päivittäminen
  • Jatkuva kehittäminen analytiikan perusteella
  • Asiakkaan toivomiin päivityksiin 30min työaikaa

Verkkosivut

alkaen kertamaksu
350
  • Pienet sivustot, joilla ei ole suuria teknisiä vaatimuksia
  • 2-3 sivua sisältävät sivut

Kuukausimaksulliset verkkosivut

Alkaen
75 Kuukaudessa
  • Hinta määräytyy sisällön mukaisesti
  • Sisältää sivuston teknisen päivittämisen ja ylläpidon
Muutama esimerkki asiakkaidemme sivuista

Emme käytä jokaista sivustoa referenssinä, osa sivustoista voi sisältää samantyylisiä teknisiä ratkaisuja toteutuksessa. Poimimme erityylisiä toteutuksia vain referenssiksi.

Uneksija.fi

Uneksijan verkkosivujen uudistaminen visuaalisesti ja toiminnallisesti. Verkkokurssialustan rakentaminen sivustolle, sekä verkkokaupanrakentaminen. Kevyt hakukoneoptimointi.

Localtys - Palvelut lähellä

Sivustoon sisäänrakennettu kauppa sekä koko palvelun konseptointi ja toteutus.

Saimaa Padel Club

Yhdistyksen tarpeeseen verkkosivut kertomaan toiminnasta ja lajista. Tapahtumakalenteri ja jäsenien liittymistä varten lomake.

Kerd.fi

Verkkosivut ja verkkokauppa rakenteilla

Emme laita kaikkia asiakastöitämme, vaan vaihtelemme aina tehtyjä kohteita säännöllisesti, lisää asiakastöitä saat pyydettäessä.